.
.
.
.
.
.
.
.
.

Teman-teman yang disayangi

Wednesday, June 27, 2012

Trip Radio

Trip ni diadakan pada hujung Mei yang lepas.Lambat aku update sebab laptop ada masalah.Sekarang dah ok.Trip ni adalah trip bersama dengan geng Aeon,Pengkalan,Ipoh.Trip ini dinamakan trip radio kerana ada kisahnyer yang tersendiri.Nanti aku ceritakan jap lagi.
Trip ini disertai oleh Po-G,Remy dan aku(Far Crew) dari warga Kuchams Team manakala Meor Bluewave,Hasmadi,Rohaizat,Mior Cashier,Azman dan Arif pula dari Aeon,Pengkalan,Ipoh.Trip kali ini sebenarnya adalah ke Kelong Batu Undan.Kami masuk ke kelong pada malam lebih kurang pukul 10 malam dan keluar pada petang keesokan harinya.Pada malam itu kami melayan ikan Bulan dan juaranya ialah abang Hasmadi kita.
Berbalik kepada trip ini dinamakan trip radio adalah kerana salah seorang dalam trip ini telah digelar radio bergerak oleh empunya kelong iaitu Cikgu Kamarul.Sebabnya adalah kerana telatahnya yang bercakap tak berhenti-henti.Beliau adalah Meor Bluewave.Aku pun dipanggilnya dengan nama Martin dan Po-G pulak dengan nama Kenny.Pening-pening.hahahahahahhahaaa..Tapi dia ni seorang yang ringan tulang.Urusan masak memasak dia yang uruskan.Dia sertai trip ni pun bukan untuk memancing tetapi untuk suka-suka.
 Walaupun trip kali ini tidak menjanjikan hasil yang agak lumayan namun kami terhibur dan enjoy apatah lagi kami bawa bersama radio bergerak pada trip kali ini.hahahahhahahhahaaa












2 comments:

Nur Emilya said...

wah besar ikan! :)

Eru'eZ said...

mn ada besar..kecik-kecik jer.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...