.
.
.
.
.
.
.
.
.

Teman-teman yang disayangi

Tuesday, April 5, 2016

layankan je

Lama dh rasanya tak update blog ni.Bkn kami dh pencen mancing tapi kekangan masa yang yang menghalang.heheheheheehe..apapun layankan je gmbr2 hasil yang berjaya dinaikkan..

Thursday, July 30, 2015

Janji seronok

26/7/2015
Masih lagi dalam mood raya.Satu komplot dirancang kononnya komplot raya tapi lupa nak bawa biskut raya.heheheheheeh..Nasi lemak pun jadi le.Sedap nasi lemak yang makcik ni buat,nanti kami datang beli lagi yer.


Walaupun hasil pancingan tidak seperti yang diharapkan namun kami semua ternyata seronok dapat meluangkan masa bersama.Hanya Siakap curut dan Tilapia yang sudi mengambil gewang yang dipersembahkan.


Sepetang bersama

 25/7/2015
Turun berempat ke Kota Bharu,perak.Sebulat suara untuk menjejak Sebarau di sekitar Malim Nawar dan Kota Bharu.Setelah Sebarau yang dicari tidak dijumpai,kami beralih arah mencari PB.Adalah juga hasilnya walaupun curut.Jadilah..

 




Antara hasil pancingan pada hari-hari lain
  
 
 

Wednesday, July 29, 2015

Komplot di Tok Bali

 20/7/2015
Sempena cuti Hari Raya hari tu,satu komplot telah diatur untuk Kuchams Team yang berada di Kelantan.Tempat komplot adalah di Tok Bali.Alhamdulillah ada hasilnya dan yang paling penting ukhwah antara kami dapat dieratkan.

Tuesday, June 9, 2015

Dua Tempat

30 & 31 Mei 2015
Tempat : Sungai Kampar & Kota Bharu,Perak


                                            Sebarau
                                     Ofmer 4D popper

                                         Sebarau
                               Senses Saviors 50S

                                                 Sebarau
                                         Senses Saviors 50S

                                             Sebarau
                                    Senses Saviors 50S


2 & 7 Jun 2015
Tok Bali & Kemasin,Kelantan

                                        Siakap Merah
                                    Senses Saviors 50S

                                                Kerapu
                                      Senses saviors 50S

                                             Tanda
                                    Starlit Lure

                                                Siakap
                                     Strike Pro Sprat stick

Wednesday, April 29, 2015

Ikan kecik April 2015

Antara hasil sepanjang April 2015.Saiz yang curut je..Nanti ada la kaki kondem dtg komen cakap..alaa..kecik je ikannya bro..Mmg kami target ikan kecik jer pun..kami siap bgtau ikan yg besar jangan bantai gewang kami...hahahahaahahaha.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...